A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Колоденецька гімназія Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області

заходи

Дата: від до Скинути

День ЦЗ в Колоденецькій гімназії

27 квітня в закладі відбулося відповідно до програми Дня ЦЗ ряд заходів: - виховні години та бесіди із здобувачами освіти щодо дій у разі загрози або виникнення НС і пожеж; - комплексне об'єктове тренування усіх учасників освітнього процесу за участю провідних інспекторів ВЗНС Львівського РУГУ ДСНС України у Львівській області В.Куровським, Н.Мисько. - практичне заняття від працівників МПК Жовтанецької сільської ради "Запобігти. Врятувати. Допомогти!"

18:10 27.04.2023

Інспекторами ВЗНС Львівського РУ ГУ ДСНС у Львівській області проведено профілактичні бесіди щодо мінної безпеки.

   Провідними інспекторами ВЗНС Львівського РУ ГУ ДСНС у Львівській області В.Куровським та Н.Мисько,курсантом В.Гриньків проведено з учнями 7- 9 класів профілактичні бесіди щодо мінної безпеки,алгоритму дій при виявленні підозрілих предметів.Учні також мали можливість задати запитання інспекторам на які отримали відповіді.Безпека понад усе!Разом до перемоги!

15:10 22.03.2023

Година духовної віднови та спілкування

Щиро вдячні отцеві@Роман Кравець за години духовної віднови та спілкування із учасниками освітнього процесу:помолилися дитячу хресну дорогу, отримали вичерпні відповіді на запитання,які цікавили учнів та вчителів.

15:28 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідував наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено